Olga Zuiderhoek, Bob van Toor en Bas Nijhuis bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 13 oktober 2017

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 oktober ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

Onder meer Olga Zuiderhoek, Bob van Toor en Bas Nijhuis zijn te gast.

In 'Wekker-Wakker-Weekend!' is er aandacht voor een bijzonder transport van een uniek stuk spoorgeschiedenis, dat vanuit Amerika naar Zeeland wordt verscheept.

Bob van Toor, auteur van het boek Oma Weet - Inderdaad – Raad, is te gast in 'Wekker-Wakker!'. Hiervoor verzamelde en toetste Bob, bijgestaan door zijn twee (eigen)wijze grootmoeders, stokoude raadgeving en digitale blogtips.

In 'TinekeShow' komt Olga Zuiderhoek langs. Vanaf maandag 23 oktober zendt MAX de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen uit. De serie speelt zich af in een Amsterdams verzorgingstehuis. Olga speelt de rol van Eefje in de serie.

Bij 'Tijd voor MAX Radio' schuift Bas Nijhuis aan. De topscheidsrechter is sinds 2005 actief in de Eredivisie en op de internationale velden. Hierover schreef hij het boek Niet zeiken, voetballen!, met anekdotes over onder anderen Louis van Gaal, Zlatan Ibrahimović en Cristiano Ronaldo.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo VTM

Melanie Parker, architecte en moeder van Sammy, en Jack Taylor, columnist voor een krant en vader van Maggie, zijn allebei gescheiden. Wanneer hun twee kinderen door een misverstand hun schoolreis missen, zit het viertal met elkaar opgescheept. Aanvankelijk vlot het niet tussen Melanie en Jack, aangezien de twee hun negatieve ervaringen uit het verleden op elkaar projecteren, maar langzaam lijken ze toch naar elkaar toe te groeien.

'One Fine Day', film met oa. George Clooney, om 21.50 uur op VTM.

Dossiers