Olga Zuiderhoek, Bob van Toor en Bas Nijhuis bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 13 oktober 2017

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 oktober ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

Onder meer Olga Zuiderhoek, Bob van Toor en Bas Nijhuis zijn te gast.

In 'Wekker-Wakker-Weekend!' is er aandacht voor een bijzonder transport van een uniek stuk spoorgeschiedenis, dat vanuit Amerika naar Zeeland wordt verscheept.

Bob van Toor, auteur van het boek Oma Weet - Inderdaad – Raad, is te gast in 'Wekker-Wakker!'. Hiervoor verzamelde en toetste Bob, bijgestaan door zijn twee (eigen)wijze grootmoeders, stokoude raadgeving en digitale blogtips.

In 'TinekeShow' komt Olga Zuiderhoek langs. Vanaf maandag 23 oktober zendt MAX de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen uit. De serie speelt zich af in een Amsterdams verzorgingstehuis. Olga speelt de rol van Eefje in de serie.

Bij 'Tijd voor MAX Radio' schuift Bas Nijhuis aan. De topscheidsrechter is sinds 2005 actief in de Eredivisie en op de internationale velden. Hierover schreef hij het boek Niet zeiken, voetballen!, met anekdotes over onder anderen Louis van Gaal, Zlatan Ibrahimović en Cristiano Ronaldo.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers