Olga Zuiderhoek, Bob van Toor en Bas Nijhuis bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 13 oktober 2017

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 oktober ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

Onder meer Olga Zuiderhoek, Bob van Toor en Bas Nijhuis zijn te gast.

In 'Wekker-Wakker-Weekend!' is er aandacht voor een bijzonder transport van een uniek stuk spoorgeschiedenis, dat vanuit Amerika naar Zeeland wordt verscheept.

Bob van Toor, auteur van het boek Oma Weet - Inderdaad – Raad, is te gast in 'Wekker-Wakker!'. Hiervoor verzamelde en toetste Bob, bijgestaan door zijn twee (eigen)wijze grootmoeders, stokoude raadgeving en digitale blogtips.

In 'TinekeShow' komt Olga Zuiderhoek langs. Vanaf maandag 23 oktober zendt MAX de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen uit. De serie speelt zich af in een Amsterdams verzorgingstehuis. Olga speelt de rol van Eefje in de serie.

Bij 'Tijd voor MAX Radio' schuift Bas Nijhuis aan. De topscheidsrechter is sinds 2005 actief in de Eredivisie en op de internationale velden. Hierover schreef hij het boek Niet zeiken, voetballen!, met anekdotes over onder anderen Louis van Gaal, Zlatan Ibrahimović en Cristiano Ronaldo.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Sanne is na drie jaar van vruchtbaarheidsproblemen eindelijk bevallen van een tweeling. Ze moet de kinderen achterlaten op de neonatologie en dat maakt haar erg bang en verdrietig. De 94-jarige Jef moet wennen aan de aanwezigheid van zijn dochter Mieke, die samen met haar baby even bij hem in huis komt wonen. Sam en Katrien profiteren dan weer van het voordeel van een nieuw samengesteld gezin: ze zijn een weekend kinderloos en hebben eindelijk tijd voor elkaar. En de 16-jarige Noemi, die lijdt aan een ernstige longaandoening, wordt dringend opgenomen in het ziekenhuis.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers