Nadine Broersen en Herbert Visser op 'De Perstribune' van MAX op NPO Radio 1

zaterdag 16 juni 2018

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur atlete Nadine Broersen en radiodirecteur Herbert Visser.

Herbert Visser, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune', is directeur van de radiostations 100%NL en SLAM. Visser 'ademt' radio. In een verder verleden was hij radiopiraat, dj en nieuwslezer.

Nadine Broersen, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune', maakte na een lange knieblessure haar rentree op de atletiekbaan. Broersen blinkt uit op de meerkamp. In 2014 werd ze wereldkampioen indoor op die discipline. Ondanks veel blessureleed is het vizier van Broersen nu gericht op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Mediakenner Ron Vergouwen duikt deze week in 'WK-tv' én hij is op bezoek gegaan bij KH Music, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van radio- en televisietunes, waaronder ook de tune van 'De Perstribune'.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

'De Perstribune', elke zondag op NPO Radio 1 tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

'Tiger' Chen Lin Hu, een jonge gevechtssporter met ongekende tai-chikunsten, komt terecht in een ondergrondse en geheime vechtarena. Hier moet hij het opnemen tegen de meest gevaarlijke vechtmachines, zonder regels of scheidsrechters. De gevechten worden steeds intenser, net als Tigers wil om te overleven. Ondertussen is de politie druk bezig om deze geheime organisatie te ontmaskeren.

'Man Of Tai Chi', film met oa. Tiger Hu Chen en Keanu Reeves om 20.50 uur op Q2.

Dossiers