Nadine Broersen en Herbert Visser op 'De Perstribune' van MAX op NPO Radio 1

zaterdag 16 juni 2018

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur atlete Nadine Broersen en radiodirecteur Herbert Visser.

Herbert Visser, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune', is directeur van de radiostations 100%NL en SLAM. Visser 'ademt' radio. In een verder verleden was hij radiopiraat, dj en nieuwslezer.

Nadine Broersen, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune', maakte na een lange knieblessure haar rentree op de atletiekbaan. Broersen blinkt uit op de meerkamp. In 2014 werd ze wereldkampioen indoor op die discipline. Ondanks veel blessureleed is het vizier van Broersen nu gericht op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Mediakenner Ron Vergouwen duikt deze week in 'WK-tv' én hij is op bezoek gegaan bij KH Music, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van radio- en televisietunes, waaronder ook de tune van 'De Perstribune'.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

'De Perstribune', elke zondag op NPO Radio 1 tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Op Kamp Noord kan het geluk niet op nu ze eindelijk vuur kunnen maken. Op Kamp Zuid is de sfeer minder uitgelaten. Maar een goede sfeer of niet, er staat opnieuw een immuniteitsproef op de planning. Welk kamp gaat dit keer met de overwinning aan de haal en wie vliegt er onverbiddelijk uit tijdens de eilandraad?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers