Luc Enting en Joan Haanappel op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 2 december 2017
Foto: © Omroep MAX 2015

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur natuurfilmer Luc Enting en voormalig kunstschaatster Joan Haanappel.

Luc Enting, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is een van de meest gevraagde natuurfilmers van Nederland. Hij brak door met een film over het edelhert. Nu werkt hij aan een grote natuurfilm over de Veluwe. In 'De Perstribune' een gesprek over de liefde voor het vak en de uitdagingen.

Joan Haanappel, te gast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is niets minder dan een kunstschaatslegende. In de jaren vijftig en zestig behoorde ze tot de internationale top. Later trad ze op bij de ijsrevue en was ze tv-presentator. Nog steeds kruipt het kunstschaatsbloed waar het niet gaan kan; Haanappel heeft één grote missie: Nederlands kunstschaatstalent terug aan de internationale top krijgen.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is zondag bij handbalkeepster Tess Wester, die op dit moment actief is op het WK in Duitsland. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken stil bij twee nieuwe 'familie-comedy's': Soof en Papadag.

'De Perstribune' wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 3 december tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'La Mamma' met Sergio Herman (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Jens Dendonker stuurt zijn mama Chris op koffieworkshop, want zij is bezeten van het zwarte goud. En ondertussen kan hij in alle rust en tijdens enkele openhartige gesprekken met Sergio Herman, een diner bereiden voor de nietsvermoedende vrouw die hij wil bedanken voor haar steun de voorbije jaren. Jens' moeder is dol op alles wat uit de zee komt, behalve mosselen. Reden te meer voor Sergio om er t ch te maken, weliswaar verwerkt in een soepje. Ook bereiden hij en 'sous-chef' Jens tarbot met kreeft. En het dessert? Een heerlijke tiramisu, gemaakt van de beste koffie natuurlijk.

'La Mamma', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers