Lee Towers, William Rutten en Nick & Simon te gast bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 1 december 2017

Van zaterdag 2 tot en met vrijdag 8 december ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

Onder anderen Lee Towers, William Rutten en Nick & Simon zijn te gast.

Theater Carré in Amsterdam bestaat dit weekend precies 130 jaar. Jan Rietman viert dat feestje in 'Wekker-Wakker-Weekend!' met Jan Rot. De zanger en muzikant brengt zondag in Carré een eerbetoon aan Nederlands beste rockband.

Volgende week zijn er twee uitzendingen van 'RietmanShow'. Vanaf woensdag 6 december keert 'TinekeShow' terug. Bij Jan Rietman komt niemand minder dan Lee Towers op bezoek. Ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van Jan, komt Lee een gebakje eten. Tineke ontvangt onder meer Nick & Simon, die live hun nieuwe single Gek van Geluk ten gehore brengen.

Celebrityfotograaf William Rutten schuift aan bij 'Tijd voor MAX Radio'. William kreeg Robbie Williams, Justin Timberlake en Beyoncé voor zijn lens. Van zijn werk is nu het boek PicStory verschenen, met foto’s én verhalen over dertig jaar entertainmentfotografie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'La Mamma' met Sergio Herman (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Jens Dendonker stuurt zijn mama Chris op koffieworkshop, want zij is bezeten van het zwarte goud. En ondertussen kan hij in alle rust en tijdens enkele openhartige gesprekken met Sergio Herman, een diner bereiden voor de nietsvermoedende vrouw die hij wil bedanken voor haar steun de voorbije jaren. Jens' moeder is dol op alles wat uit de zee komt, behalve mosselen. Reden te meer voor Sergio om er t ch te maken, weliswaar verwerkt in een soepje. Ook bereiden hij en 'sous-chef' Jens tarbot met kreeft. En het dessert? Een heerlijke tiramisu, gemaakt van de beste koffie natuurlijk.

'La Mamma', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers