Lee Towers, William Rutten en Nick & Simon te gast bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 1 december 2017

Van zaterdag 2 tot en met vrijdag 8 december ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

Onder anderen Lee Towers, William Rutten en Nick & Simon zijn te gast.

Theater Carré in Amsterdam bestaat dit weekend precies 130 jaar. Jan Rietman viert dat feestje in 'Wekker-Wakker-Weekend!' met Jan Rot. De zanger en muzikant brengt zondag in Carré een eerbetoon aan Nederlands beste rockband.

Volgende week zijn er twee uitzendingen van 'RietmanShow'. Vanaf woensdag 6 december keert 'TinekeShow' terug. Bij Jan Rietman komt niemand minder dan Lee Towers op bezoek. Ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van Jan, komt Lee een gebakje eten. Tineke ontvangt onder meer Nick & Simon, die live hun nieuwe single Gek van Geluk ten gehore brengen.

Celebrityfotograaf William Rutten schuift aan bij 'Tijd voor MAX Radio'. William kreeg Robbie Williams, Justin Timberlake en Beyoncé voor zijn lens. Van zijn werk is nu het boek PicStory verschenen, met foto’s én verhalen over dertig jaar entertainmentfotografie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers