Lee Towers, William Rutten en Nick & Simon te gast bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 1 december 2017

Van zaterdag 2 tot en met vrijdag 8 december ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

Onder anderen Lee Towers, William Rutten en Nick & Simon zijn te gast.

Theater Carré in Amsterdam bestaat dit weekend precies 130 jaar. Jan Rietman viert dat feestje in 'Wekker-Wakker-Weekend!' met Jan Rot. De zanger en muzikant brengt zondag in Carré een eerbetoon aan Nederlands beste rockband.

Volgende week zijn er twee uitzendingen van 'RietmanShow'. Vanaf woensdag 6 december keert 'TinekeShow' terug. Bij Jan Rietman komt niemand minder dan Lee Towers op bezoek. Ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van Jan, komt Lee een gebakje eten. Tineke ontvangt onder meer Nick & Simon, die live hun nieuwe single Gek van Geluk ten gehore brengen.

Celebrityfotograaf William Rutten schuift aan bij 'Tijd voor MAX Radio'. William kreeg Robbie Williams, Justin Timberlake en Beyoncé voor zijn lens. Van zijn werk is nu het boek PicStory verschenen, met foto’s én verhalen over dertig jaar entertainmentfotografie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers