'Kwesties' zondag over seksisme en examentrainingen

zaterdag 13 mei 2017

Rob Oudkerk​ heeft het deze week in de bus over seksisme, naar aanleiding van een oproep aan adverteerders van ruim honderd vrouwen in de Volkskrant om voortaan website GeenStijl te mijden vanwege hun seksistische content.

Rob ontvangt zijn debaters op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam waar veel televisieprogramma’s worden opgenomen. Hier kreeg activiste Anne-Fleur Dekker eerder dit jaar de wind van voren van Jeroen Pauw over haar Wilders-tweets waarna Theodor Holman in het Parool over haar een column schreef. Beide mannen werden voor hun aanpak van Dekker beschuldigd van seksisme. Anne-Fleur Dekker is een van de gasten in 'Kwesties'.

Deelnemers aan het debat (onder voorbehoud): ​Heleen Mees (econoom en columnist), Maxim Hartman (programmamaker), Anne-Fleur Dekker (activist en feminist), Chinello Ifebigh (ondernemer) en Joey van Koningsbruggen (ondernemer).

Stop met die examentrainingen!
Marianne van den Anker ​leidt in een bibliotheek in Den Bosch een debat over nut en noodzaak van examentraining voor middelbare scholieren.

Deelnemers aan het debat: ​Boudewijn Dekker (eigenaar bijlesnetwerk), Ton van Haperen (leraar).

'Kwesties', zondag 14 mei tussen 20.00 en 21.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Crane is wanhopig op zoek naar Abbie en roept de hulp in van een gevaarlijke eeuwenoude geest. Jenny en Joe zoeken ondertussen naar een kaart van de demonenwereld.

'Sleepy Hollow', om 23.00 uur op CAZ.

Dossiers