James Cottriall, Anouk Smulders, Peter Koudstaal en meer bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 11 mei 2018

Van zaterdag 12 tot en met vrijdag 18 mei hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 een weer een gevarieerde invulling! Hieronder het overzicht van de week.

 

 

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In 'Wekker-Wakker-Weekend!' duikt Jan Rietman in het Nederlandse Songfestival verleden. Na jaren de finale niet gehaald te hebben zorgden de laatste vijf nationale inzendingen voor meer succes. Onder anderen Anouk, The Common Linnets en Douwe Bob hebben ervoor gezorgd dat Nederland weer op de kaart staat tijdens het Europese liedjesfestival.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel is terug na een korte vakantie! Hij lost naamgenoot Jeroen Latijnhouwers af in 'Je Dag is Goed', waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Op vrijdag sluit cabaretier Roel C. Verburg de week weer af met een komisch lied.

'TinekeShow' – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Dinsdag is presentatrice en ex-model Anouk Smulders te gast in 'TinekeShow'; zij praat met Tineke over haar werk als ambassadrice van de stichting Hulphond Nederland. Vrijdag 18 mei is er weer live muziek te horen: Tineke ontvangt eerst de Britse singer-songwriter James Cottriall en in het tweede uur is er ruimte voor het vrolijke trio de Wannebiezz.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op woensdag 15 mei tilt fotograaf en muziekliefhebber Peter Koudstaal zijn vele kilo’s wegende fotoboek de studio van 'De MAX!' binnen. Jarenlang fotografeerde Peter honderden festivalbezoekers overal ter wereld, wat resulteerde in een schitterend vormgegeven koffietafelboek. Hij vertelt over de verhalen en de muziek achter de foto’s.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers