Honderdste aflevering van 'The Blacklist'

dinsdag 13 maart 2018

Op woensdag 14 maart wordt de 100ste aflevering van 'The Blacklist' uitgezonden bij RTL 5. In deze speciale aflevering gaat Raymond 'Red' Reddington (James Spader) op zoek naar een zeldzaam muntstuk, waarmee volgens de legende een waardevolle schat kan worden opgespoord.

Red is echter niet de enige die hem zoekt. Ook zijn concurrent Abraham Stern (Nathan Lane) heeft de zeer zeldzame 'Lincoln-cent' nodig. Hij beweert dat zijn vader de schat aan hem heeft nagelaten. De kijker wordt in de 100ste aflevering meegenomen in een zogeheten trip down memory lane.

'The Blacklist' is een Amerikaanse misdaadserie over ’s werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwachts aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Reddington is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. De reden voor dit bijzondere verzoek is voor zowel Elizabeth als haar collega’s een raadsel. De criminelen die Red helpt opsporen zijn echter ook in zijn eigen belang. Deze criminelen staan namelijk op zijn ‘blacklist’, om persoonlijke redenen.

Terwijl Red alles op alles zet om de munt in zijn bezit te krijgen, behandelt Liz haar verwondingen die zij overhield aan haar strijd op leven en dood. Als ze alle sporen van het gevecht probeert te wissen, stuit ze op een mysterieus apparaat op een wel heel ongewone plek.

'The Blacklist', woensdag 14 maart om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers