Honderdste aflevering van 'The Blacklist'

dinsdag 13 maart 2018

Op woensdag 14 maart wordt de 100ste aflevering van 'The Blacklist' uitgezonden bij RTL 5. In deze speciale aflevering gaat Raymond 'Red' Reddington (James Spader) op zoek naar een zeldzaam muntstuk, waarmee volgens de legende een waardevolle schat kan worden opgespoord.

Red is echter niet de enige die hem zoekt. Ook zijn concurrent Abraham Stern (Nathan Lane) heeft de zeer zeldzame 'Lincoln-cent' nodig. Hij beweert dat zijn vader de schat aan hem heeft nagelaten. De kijker wordt in de 100ste aflevering meegenomen in een zogeheten trip down memory lane.

'The Blacklist' is een Amerikaanse misdaadserie over ’s werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwachts aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Reddington is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. De reden voor dit bijzondere verzoek is voor zowel Elizabeth als haar collega’s een raadsel. De criminelen die Red helpt opsporen zijn echter ook in zijn eigen belang. Deze criminelen staan namelijk op zijn ‘blacklist’, om persoonlijke redenen.

Terwijl Red alles op alles zet om de munt in zijn bezit te krijgen, behandelt Liz haar verwondingen die zij overhield aan haar strijd op leven en dood. Als ze alle sporen van het gevecht probeert te wissen, stuit ze op een mysterieus apparaat op een wel heel ongewone plek.

'The Blacklist', woensdag 14 maart om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Brandweer Antwerpen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Het team wordt geconfronteerd met een woningbrand. De bewoners zijn niet thuis, maar de brandweermannen proberen de huisdieren te redden, die door de rook bevangen zijn. In de Antwerpse haven botst een trein met een tankwagen. De tankwagen is geladen met een chemisch product en als de tank scheurt, kan de hele boel exploderen. In de Stadsfeestzaal op de drukbezochte Meir wordt rookontwikkeling opgemerkt. De brandweer heeft de grootste moeite om de oorzaak te achterhalen. Wat is er aan de hand?

'Helden van Hier: Brandweer Antwerpen', om 21.20 uur bij VTM.

Dossiers