Defensieminister Ank Bijleveld bij Rick Nieman

zaterdag 24 februari 2018
Foto: © Omroep WNL 2018

Rick Nieman komt deze maand met een late night-editie van 'WNL Op Zondag'. Vanwege de Olympische Spelen is het populaire zondagochtend-programma verhuisd naar de zondagavond.

De komende maand wordt 'WNL Op Zondag' uitgezonden rond 23.00 uur op NPO 1, vanuit Studio 23 in Hilversum. Met nieuws, politiek, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap.

Minister Ank Bijleveld van Defensie is zondagavond te gast bij Rick Nieman. De minister komt haar visitekaartje afgeven. De CDA-bewindsvrouw kom vertellen waar ze zich de komende periode sterk voor gaat maken.

Choreograaf Euvgenia Parakhina komt vertellen over Rusland en de komende presidentsverkiezingen. Hoe kijken de Russen naar het Westen en vica versa.

Verslaggever Wierd Duk van de Telegraaf komt vertellen over de commotie rond het afschaffen van cowboy- en indianenfeesten in TivoliVredenburg. Hij gaat in op de invloed van actiegroepen als De Grauwe Eeuw.

Kickbokskampioen Lucia Rijker presenteert het tv-programma 'Dreamschool'. Daarin proberen bekende Nederlanders schoolverlaters opnieuw te inspireren om zichzelf te ontwikkelen.

'WNL Op Zondag', zondag 25 februari om 23.05 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Brandweer Antwerpen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Het team wordt geconfronteerd met een woningbrand. De bewoners zijn niet thuis, maar de brandweermannen proberen de huisdieren te redden, die door de rook bevangen zijn. In de Antwerpse haven botst een trein met een tankwagen. De tankwagen is geladen met een chemisch product en als de tank scheurt, kan de hele boel exploderen. In de Stadsfeestzaal op de drukbezochte Meir wordt rookontwikkeling opgemerkt. De brandweer heeft de grootste moeite om de oorzaak te achterhalen. Wat is er aan de hand?

'Helden van Hier: Brandweer Antwerpen', om 21.20 uur bij VTM.

Dossiers