Defensieminister Ank Bijleveld bij Rick Nieman

zaterdag 24 februari 2018
Foto: © Omroep WNL 2018

Rick Nieman komt deze maand met een late night-editie van 'WNL Op Zondag'. Vanwege de Olympische Spelen is het populaire zondagochtend-programma verhuisd naar de zondagavond.

De komende maand wordt 'WNL Op Zondag' uitgezonden rond 23.00 uur op NPO 1, vanuit Studio 23 in Hilversum. Met nieuws, politiek, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap.

Minister Ank Bijleveld van Defensie is zondagavond te gast bij Rick Nieman. De minister komt haar visitekaartje afgeven. De CDA-bewindsvrouw kom vertellen waar ze zich de komende periode sterk voor gaat maken.

Choreograaf Euvgenia Parakhina komt vertellen over Rusland en de komende presidentsverkiezingen. Hoe kijken de Russen naar het Westen en vica versa.

Verslaggever Wierd Duk van de Telegraaf komt vertellen over de commotie rond het afschaffen van cowboy- en indianenfeesten in TivoliVredenburg. Hij gaat in op de invloed van actiegroepen als De Grauwe Eeuw.

Kickbokskampioen Lucia Rijker presenteert het tv-programma 'Dreamschool'. Daarin proberen bekende Nederlanders schoolverlaters opnieuw te inspireren om zichzelf te ontwikkelen.

'WNL Op Zondag', zondag 25 februari om 23.05 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers