Defensieminister Ank Bijleveld bij Rick Nieman

zaterdag 24 februari 2018
Foto: © Omroep WNL 2018

Rick Nieman komt deze maand met een late night-editie van 'WNL Op Zondag'. Vanwege de Olympische Spelen is het populaire zondagochtend-programma verhuisd naar de zondagavond.

De komende maand wordt 'WNL Op Zondag' uitgezonden rond 23.00 uur op NPO 1, vanuit Studio 23 in Hilversum. Met nieuws, politiek, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap.

Minister Ank Bijleveld van Defensie is zondagavond te gast bij Rick Nieman. De minister komt haar visitekaartje afgeven. De CDA-bewindsvrouw kom vertellen waar ze zich de komende periode sterk voor gaat maken.

Choreograaf Euvgenia Parakhina komt vertellen over Rusland en de komende presidentsverkiezingen. Hoe kijken de Russen naar het Westen en vica versa.

Verslaggever Wierd Duk van de Telegraaf komt vertellen over de commotie rond het afschaffen van cowboy- en indianenfeesten in TivoliVredenburg. Hij gaat in op de invloed van actiegroepen als De Grauwe Eeuw.

Kickbokskampioen Lucia Rijker presenteert het tv-programma 'Dreamschool'. Daarin proberen bekende Nederlanders schoolverlaters opnieuw te inspireren om zichzelf te ontwikkelen.

'WNL Op Zondag', zondag 25 februari om 23.05 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Mitchel komt vrij na een gevangenisstraf. Hij wil resoluut breken met zijn criminele verleden en neemt een baantje aan als bodyguard van een depressieve en door paparazzi belaagde actrice. Net wanneer Mitchel gelooft dat hij eindelijk op het rechte pad zit, komen zijn oude vriendjes aankloppen voor enkele kleine klussen. Ook de machtige gangsterbaas Gant rekent op de diensten van Mitchell.

'London Boulebvard', om 23.40 uur op Eén.

Dossiers