Brigitte Kaandorp eerste bedpartner voor Irene Moors in nieuw seizoen 'Naar Bed Met Irene'

vrijdag 20 april 2018
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2018

Irene Moors ontvangt vanaf zaterdag 21 april acht weken lang weer spraakmakende gasten in 'Naar Bed Met Irene'. In de eerste aflevering heeft Irene de koningin van het Nederlandse cabaret te gast: Brigitte Kaandorp.

Ze heeft een uur de tijd om Brigitte nóg beter te leren kennen en hoopt aan het eind van de avond met haar in bed te belanden. Het publiek in de studio kijkt heerlijk liggend vanuit bedden toe.

Irene blikt samen met Brigitte terug op haar leven en grote theatercarrière en ze kijken ook vooruit naar de toekomst. Als bijzondere verrassing liggen Brigittes ouders, die beiden al de 90 gepasseerd zijn, in bed in de studio en is Irene van plan om met de beste vriendin van Brigitte een duik te nemen in een ijskoude zee. Hilariteit en ontroerende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Irene: 'Ik ben heel erg blij dat Brigitte de eerste gast is die ik mag gaan verrassen. 'Naar Bed Met Irene' is bedoeld als een cadeautje voor de hoofdgast en daarmee hopelijk ook voor de kijker!'

Andere gasten dit seizoen zijn (op volgorde van uitzending): Gerard Joling, Lisa, Amy & Shelley van OG3NE, Sonja Bakker, Paul de Leeuw, Carlo Boszhard, Angela Groothuizen en Nick Schilder. Elke aflevering zit barstensvol onverwachte gespreksonderwerpen, originele filmpjes, persoonlijke muziek, unieke cadeaus en bijzondere gasten.

'Naar Bed Met Irene' wordt geproduceerd door Talpa Producties en Group M Entertainment.

'Naar Bed Met Irene', wekelijks vanaf zaterdag 21 april om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Wim Lybaert in 'Het Goeie Leven' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

In deze aflevering is fotografe, journaliste en televisiegezicht Lieve Blancquaert Wims reisgezel voor een week. Lieve houdt van mensen. Waar ze ook komt, wil ze stoppen om een portret te maken. Wim voelt zich veel meer tot de natuur aangetrokken en leert Lieve denken als een kikker. Van het vele rijden raakt het lijf van Wim veel te stijf. Lieve doet de Columbus stoppen om hem zijn eerste yogales te geven.

'De Columbus', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers