Vitaya lanceert 'It's Monday, I'm in Love'

vrijdag 20 april 2018

Maandagavonden gaan voortaan bij Vitaya door onder het motto: It's Monday, I'm in Love. Op maandag 23 april staat om 20.35 uur de romantische komedie 'The Wedding Date' op het programma met Dermot Mulroney als Nick Mercer en Debra Messing als Kat Ellis.

Kat gaat naar haar ouders in Londen voor de bruiloft van haar zus. Bang om haar ex-verloofde tegen te komen en geconfronteerd te worden met haar vrijgezellenbestaan, huurt ze een mannelijke escort in die zich moet voordoen als haar vriend.

Op de Vitaya Movie Moments-avond, woensdag 25 april, is er om 20.40 uur het romantisch drama 'Eat Pray Love' met Julia Roberts die de rol van Liz Gilbert speelt. Liz heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn, wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Na haar scheiding besluit Liz een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Wim Lybaert in 'Het Goeie Leven' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

In deze aflevering is fotografe, journaliste en televisiegezicht Lieve Blancquaert Wims reisgezel voor een week. Lieve houdt van mensen. Waar ze ook komt, wil ze stoppen om een portret te maken. Wim voelt zich veel meer tot de natuur aangetrokken en leert Lieve denken als een kikker. Van het vele rijden raakt het lijf van Wim veel te stijf. Lieve doet de Columbus stoppen om hem zijn eerste yogales te geven.

'De Columbus', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers