Vitaya lanceert 'It's Monday, I'm in Love'

vrijdag 20 april 2018

Maandagavonden gaan voortaan bij Vitaya door onder het motto: It's Monday, I'm in Love. Op maandag 23 april staat om 20.35 uur de romantische komedie 'The Wedding Date' op het programma met Dermot Mulroney als Nick Mercer en Debra Messing als Kat Ellis.

Kat gaat naar haar ouders in Londen voor de bruiloft van haar zus. Bang om haar ex-verloofde tegen te komen en geconfronteerd te worden met haar vrijgezellenbestaan, huurt ze een mannelijke escort in die zich moet voordoen als haar vriend.

Op de Vitaya Movie Moments-avond, woensdag 25 april, is er om 20.40 uur het romantisch drama 'Eat Pray Love' met Julia Roberts die de rol van Liz Gilbert speelt. Liz heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn, wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Na haar scheiding besluit Liz een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers