Een pikante Valentijnsavond in 'Beste Kijkers'

dinsdag 13 februari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Voor de valentijnsuitzending van 'Beste Kijkers', op woensdag 14 februari, nodigt Nathalie Meskens opnieuw haar twee grote liefdes uit: Sven De Ridder en Tine Embrechts.

Omdat Sven jaloers was dat hij een paar weken geleden niet naast Jens Dendoncker mocht zitten, nodigt hij hem gewoon nóg eens uit. En om ervoor te zorgen dat Jens zich gedraagt, brengt Tine aan de overkant zijn baas mee: Shelter-held en bedenker van o.a. 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' en 'Wat Als?', Tim Van Aelst. Het wordt beslist een pikante avond, want het panel test de nieuwe ALS Pepper Challenge. Wie kan het best een hete peper verdragen,... of net niet?

Tine bekent dat ze haar meest gênante herinnering te danken heeft aan Peter Van Den Begin. Tim is dan weer de oorzaak van die van Jens: hij is al twee keer ergens als enige verkleed opgedaagd, omdat Tim hem had wijsgemaakt dat dat moest. Veel openhartigheid, die op het einde van de aflevering zelfs ontaardt in een stevig eiergevecht.

In Aalst is iedereen nog aan het bekomen van carnaval, waar Beste Kijkers dit weekend langsging voor de ronde ‘Waar Kijken Ze Naar?’. Een bont gezelschap van ajoinen geeft hun mening over een aantal tv-programma’s.

'Beste Kijkers', woensdag 14 februari om 21.10 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Wim Lybaert in 'Het Goeie Leven' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

In deze aflevering is fotografe, journaliste en televisiegezicht Lieve Blancquaert Wims reisgezel voor een week. Lieve houdt van mensen. Waar ze ook komt, wil ze stoppen om een portret te maken. Wim voelt zich veel meer tot de natuur aangetrokken en leert Lieve denken als een kikker. Van het vele rijden raakt het lijf van Wim veel te stijf. Lieve doet de Columbus stoppen om hem zijn eerste yogales te geven.

'De Columbus', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers