Een nieuwe VTM-week met 'Miljonair' en 'Twee Meisjes op het Strand'

vrijdag 11 augustus 2017

In de eerste aflevering van '2 Meisjes op het Strand', op vrijdag 18 augustus, trekken Laura Tesoro en Olga Leyers het grootste strandfeest van het jaar op gang vanop het Klein Strand in Oostende.

Tal van bekende artiesten, waaronder Natalia, Milow, Isabelle A, Buurland, Ozark Henry, Sarah Bettens, Stijn Meuris en Belle Perez brengen er de ene zomerhit na de andere.

Tijdens de tweede week van 'Miljonair', van maandag 14 tot donderdag 17 augustus, maakt een nieuwe lichting kandidaten kans op de hoofdprijs van één miljoen euro.

Een zonovergoten land dat barst van de cultuur, waar je tegelijk kan genieten van het dolce far niente, het zalige nietsdoen. Daarvoor trekt 'Met Vier in Bed' van maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus naar Italië. Tijdens deze 11de week brengt het programma voor het eerst een bezoek aan Sardinië, het tweede grootste eiland in de Middellandse Zee en een ware trekpleister voor toeristen vanwege zijn subtropische klimaat en indrukwekkende geschiedenis. De bruisende hoofdstad Cagliari is het decor voor deze eerste kennismaking met het Italiaanse eiland.

In 'Telefacts Zomer', op dinsdag 15 en donderdag 17 augustus, brengt Julie Colpaert de tweedelige reportage De geheimen van een Spaans all-in hotel. De reportage volgt het reilen en zeilen achter de schermen van het Holiday World-resort in Benalmadena, het grootste all-in hotel aan de Costa del Sol. Het gros van hun cliënteel zijn Britten, die ervoor kiezen om een hele week lang ongelimiteerd te eten en te drinken.

Op zaterdag 12 augustus is er de tv-première van A'lexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day', met in de hoofdrollen Steve Carell en Jennifer Garner. Daarin beleeft de 11-jarige Alexander de allerergste dag van zijn leven. Op zondag 13 augustus pakt VTM uit met de tv-première van 'The Book Thief', gebaseerd op de internationale bestseller van Markus Zusak. De film speelt zich af te midden van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van Liesel, een meisje dat naar een pleeggezin wordt gestuurd en daar de geneugten van het lezen ontdekt. Het oorlogsdrama, met o.a. Emily Watson in de hoofdrol, werd genomineerd voor een Oscar.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Zomerkost' (foto: En -  VRT 2017)

Jeroen Meus doet ook dit seizoen de zomer door. Binnenkort trekt hij naar Spanje om daar overheerlijke zomerkost klaar te maken, maar voor het zover is kookt hij nog even in eigen land. De populaire tv-chef zoekt de speelpleinen op en maakt klaar wat de spelende kids graag naar binnen werken. Beginnen doet Jeroen met een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.

'Dagelijkse Zomerkost', om 19.40 uur op En.

Dossiers