De blikvangers van VTM voor volgende week

vrijdag 19 mei 2017

Op zondag 21 mei is er de voorlopig laatste aflevering van 'De Zonen van Van As', die de kijkers met honger naar meer de zomer instuurt.

Wordt het echt iets tussen Dick (Ben Segers) en ‘Ons Lindeke’ (Rilke Eyckermans) of steken haar ouders er een stokje voor? Slaagt Belinda (Maaike Cafmeyer) er in om Zjempie (Peter Van den Eede) en Valentina  (Anna Tenta) voorgoed uit mekaar te drijven? En zullen Herman (Peter Thyssen) en Eddy (Jan Van Looveren) het bedrijf van hun vader kunnen redden, nadat ze met hun ogen open in een valstrik van grote concurrent Daan Renders (Sven de Ridder) zijn gelopen?

In 'Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen?', op donderdag 25 mei, vissen Guga Baúl en Gunter Lamoot opnieuw enkele leuke, verrassende en vergeten vragen op uit het quizarchief van de Vlaamse televisie. Onbekende kandidaten worden geholpen door Bekende Vragenstellers, quizpresentatoren van vroeger en nu, met in de derde aflevering: Bart De Pauw, Lynn Wesenbeek en Rob Vanoudenhoven.

Wat gebeurt er als mensen op magie getrakteerd worden zonder dat ze het verwachten? Nicholas bezorgt op woensdag 24 mei uitverkorenen Nelle en Brigitte onwaarschijnlijke momenten op restaurant. In vermomming wekt hij bovendien een bronzen beeld en een oude klassieke goocheltruc tot leven.

In 'Liefde voor Muziek', op maandag 22 mei, bewerken Gers Pardoel, Natalia, Bart Peeters, Josje Huisman, Lady Linn en Isabelle A de songs van Clouseau.

In de laatste Battles van 'The Voice Kids', op vrijdag 26 mei, geven Josje en haar twaalf muzikale talenten het beste van zichzelf. In groepjes van drie betreden de kids het podium om met én tegen elkaar te zingen. Alleen de twee sterkste stemmen stoten door naar de grote finaleshow op 2 juni.

Op vrijdag 20 mei is er de tv-première van 'Annie', de remake van de wereldbekende musical uit 1982, die door regisseur Will Gluck ('Friends with Benefits'; 'Easy A') in een eigentijds jasje werd gestoken. Het titelpersonage wordt vertolkt door Quvenzhané Wallis, die ondanks haar jonge leeftijd al een Oscarnominatie op zak stak voor haar hoofdrol in 'Beasts of the Southern Wild' en tal van andere nominaties voor haar vertolking in '12 Years a Slave'. Zij is het vrolijke, muzikale weeskind Annie die door zakenman Will Stacks (Oscarwinnaar Jamie Foxx) uit de kwaadaardige handen van pleegmoeder Hannigan (Cameron Diaz) wordt gered.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers