'Dagelijkse Kost' sluit de week af in Gent en Sint-Truiden
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld, aangevuld met een drietal reportages.
Voor veel studenten is het kotleven niet bepaald een culinair hoogstandje. Maar er zijn jongeren die opnieuw kiezen voor het gezelschap van een echte kotmadam, mét alle smakelijke voordelen vandien! In de prachtige appelboomgaard van Hugo Jacobs in Sint-Truiden kan je de lekkerste appels van de bomen plukken. Ze zijn er voor iedereen, want Hugo organiseert ook plukdagen voor Jan en alleman.
In Gent openden Wouter en Daniel een restaurant met een origineel concept. Ze vertrekken van de veelzijdigheid van de aardappel en serveren 'jacket potatoes' op 1001 manieren.
Ook Jeroen kiest voor aardappelen. Hij maakt er een voorgerecht mee met gerookte vis en veldsla. En omdat het ontbijt belangrijk is serveert hij z'n 'Meusli' met yoghurt en vers fruit.
'Dagelijkse Kost', zondag 26 oktober om 18.30 uur op Eén.