'Dagelijkse Kost' bakt bijzondere wafels
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld, aangevuld met een drietal reportages.
Allerhande eenvoudige ingrediënten en zelfs keukenafval bezitten onverwachte kwaliteiten. Laat dure schoonmaakproducten even voor wat ze zijn en ontdek de wonderlijke poetskracht van wat er in je keukenkast staat.
Belgen en wafels, die twee gaan goed samen. In Antwerpen is de 'laquemant' een traditional. 'Dagelijkse Kost' ontdekt wat deze wafel zo bijzonder maakt.
Voor Ivo Hermans heeft de Spaanse paella geen geheimen. Hij zet de klassieke paella Valenciana op het menu.
Jeroen stooft botermalse kalfsschenkels en serveert ze met truffelpolenta en verse veldsla. En de familie van 'Moe Rotselaar' heeft hem het geheim verklapt van een bijzonder recept met konijn, recht uit grootmoeders keuken.
'Dagelijkse Kost', zondag 25 januari om 18.30 uur op Eén.