'Buren' - INHOUDEN week 33

zaterdag 12 augustus 2017

Deze week is er nog vijf keer 'Buren' en daarna gaan de Australische vrienden van En er even tussenuit. Zij maken plaats voor de Ronde van Spanje. Maar voor de inwoners van Ramsay Street tijdelijk afscheid nemen, staat er nog een pak spannende dingen te gebeuren.

 

 


Maandag 14 augustus - aflevering 7440

Amy gooit al haar charmes in de strijd om de harde schijf van Ryan te pakken te krijgen, maar dat blijkt geen evidente opgave te zijn. Elly's vermoedens dat Ned nog steeds gevoelens heeft voor Lauren, leiden tot een confrontatie tussen Brad en zijn zoon, maar Ned komt op de proppen met een bizarre verklaring. Wat heeft hij te verbergen? Paul slaagt erin het zelfvertrouwen van Madison op te krikken. Is dit een eerste stap naar een verzoening tussen de twee?

Dinsdag 15 augustus - aflevering 7441
Gary blijft een verdachte voor de aanval op Cooper. Geeft hij zijn vrijheid op om zijn dochter te beschermen? En ook Terese overweegt heel wat op het spel te zetten om Xanthe te helpen. Piper heeft het gevoel dat Elly haar oneerlijk behandelt op school en is van plan dat te bewijzen. Paige is ervan overtuigd dat Jack gevoelens voor haar heeft, niet wetende dat hij haar enkel probeert te beschermen tegen een mysterieus gevaar.

Woensdag 16 augustus - aflevering 7442
Wanneer Jack Paige nodeloos te hulp snelt, beseft hij dat de stalker het niet op haar heeft gemunt. Maar op wie dan wel? Ben wil er alles aan doen om Xanthe te helpen, maar dat is niet naar de zin van zijn jaloerse vriendin Alison. Na een incident met Charlie denkt Steph dat de Brennan-broers een slechte invloed zijn op haar zoon en ze besluit weer bij de Rebecchi's te gaan wonen. Ze weet echter niet dat de problemen worden veroorzaakt door Ari...

Donderdag 17 augustus - aflevering 7443
Jack komt te weten dat niet Paige, maar Steph wordt achtervolgd door een stalker. Hij wil de politie verwittigen, maar dan zou hij zijn biechtgelofte verbreken: een hartverscheurende keuze voor de onzekere priester. Ben zet Cooper onder druk om de waarheid te vertellen over het misbruik van zijn moeder. Wanneer dat niet lukt, zet hij zijn geheime wapen in: Tyler. En hoe zal Xanthe reageren als ze hoort dat Ben haar ridder op het witte paard is?

Vrijdag 18 augustus - aflevering 7444
Wanneer Jack weigert zijn gelofte van stilzwijgen te verbreken, besluit Mark zelf het heft in handen te nemen om Steph te beschermen. Maar zet hij zo zijn carrière op het spel? Paige beseft dat Jack geen interesse heeft in haar en besluit hem uit haar hoofd te zetten. Gary redt Terese uit een benarde situatie, wat hun band alleen maar sterker maakt. Na een mooi gebaar tegenover Brad, wil Piper de strijdbijl met Elly begraven. Maar dat loopt niet zoals ze had verwacht.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.35 uur op Eén.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Zomerkost' (foto: En -  VRT 2017)

Jeroen Meus doet ook dit seizoen de zomer door. Binnenkort trekt hij naar Spanje om daar overheerlijke zomerkost klaar te maken, maar voor het zover is kookt hij nog even in eigen land. De populaire tv-chef zoekt de speelpleinen op en maakt klaar wat de spelende kids graag naar binnen werken. Beginnen doet Jeroen met een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.

'Dagelijkse Zomerkost', om 19.40 uur op En.

Dossiers