Bart KaŽll in de kijker in 'Vlaanderen Muziekland'

donderdag 2 augustus 2012

Op vrijdag 3 augustus presenteert Geena Lisa een nieuwe aflevering van 'Vlaanderen Muziekland' op Eén, met Bart Kaëll als centrale gast.

Willy Sommers en De Romeo’s brengen een eerbetoon aan Kaëll met covers van Zeil je voor het eerst en La mamadora en daarnaast is er muziek van Tom Dice, Lasgo, Christoff, Ian Thomas, Kato, Yannick Bovy, Eva Jacobs en trompettist Ryan Ricks.

In een uitzending opgenomen in Aalst brengt 'Vlaanderen Muziekland' vrijdag een eerbetoon aan Bart Kaëll, die er zijn grootste hit, De Marie-Louise, brengt. Dat Kaëll nog meer iconische liedjes op de wereld heeft losgelaten, blijkt uit de covers van La Mamadora door Willy Sommers en Zeil je voor het eerst door De Romeo's. Verder komt de muziek vrijdag onder meer van Tom Dice, Lasgo, Kato, Yannick Bovy, Ian Thomas, Eva Jacobs, Christoff en trompettist Ryan Ricks.

De setlist ziet er als volgt uit:

1. Bart Kaëll - De Marie-Louise
2. Tom Dice - Out at sea
3. De Romeo's - Vlaanderen feest
4. Ian Thomas - Sexy and I know it
5. Ryan Ricks - Pink Lady
6. Willy Sommers - La Mamadora
7. Lasgo - Sky high
8. Yannick Bovy - Better man
9. Eva Jacobs - If I ain't got you
10. Christoff - 1000 sterren hotel
11. Kato - Suits you well
12. Willy Sommers - Dromen van verre stranden
13. De Romeo's - Zeil je voor het eerst

Aftellen naar Radio 2 Zomerhit
Net als vorig jaar telt Geena Lisa in 'Vlaanderen Muziekland' af naar Radio 2 Zomerhit, op vrijdag 17 augustus in Middelkerke-Westende. In elke aflevering stelt ze een categorie voor waarin een van de felbegeerde Radio 2 Zomerhit-trofeeën te winnen valt en op vrijdag 3 augustus is dat de categorie Ambiance. Een of meer genomineerden laten horen waaraan ze die nominatie te danken hebben.

'Vlaanderen Muziekland', vrijdag 3 augustus om 21.15 uur op Eén.

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

1985. Georges is marktkramer en commerÁant in hart en nieren. Wanneer hij de kans krijgt om Cafť Derby te huren en hoort dat de paus op het terrein naast het cafť een openluchtmis zal opdragen, ontstaat een briljant plan. Ook zijn vrouw, vijf kinderen ťn collega's geloven erin. Want Georges verkoopt alles, aan iedereen... 'Cafť Derby', de eerste langspeelfilm van Lenny Van Wesemael, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een bijzondere familie.

'Cafe Derby', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers