Anderlecht-Bayern Munchen dinsdag live op Q2

maandag 11 september 2017

Dit najaar is de UEFA Champions League opnieuw een vaste waarde bij Q2. Deze week staan de eerste wedstrijden uit de groepsfase op de planning. Landskampioen Anderlecht moet de Belgische eer verdedigen in het kampioenenbal.

Paars-wit krijgt op dinsdag 12 september meteen een klepper van formaat voorgeschoteld: de Duitse landskampioen Bayern München. Op woensdag 13 september nemen Rode Duivels Vincent Kompany en Kevin De Bruyne het in Nederland op tegen Feyenoord. Alle wedstrijden zijn vanaf 20.15 uur live te bekijken bij Q2, op Q2.be en via de Q-app.

Bayern München – Anderlecht op dinsdag 12 september
Na twee jaar afwezigheid staat Anderlecht opnieuw in de groepsfase van de Champions League. Voor het duel tegen Bayern München rekent coach René Weiler toch op Sven Kums. Hij werd vorig weekend uit de selectie gehouden, maar is er nu weer bij. De ervaren Duitsers wonnen de Beker met de Grote Oren maar liefst vijf keer, maar coach Ancelotti is voorzichtig: 'Als landskampioen van België mogen we Anderlecht zeker niet onderschatten.' Kan Anderlecht het Bayern lastig maken?

Commentatoren Jan Dewijngaert en Gilles de Bilde volgen de wedstrijd op de voet vanuit de Allianz Arena. Tom Coninx ontvangt Jan Boskamp en Genk-speler Thomas Buffel in de studio voor een uitgebreide analyse van de wedstrijd. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

Eerste CL-wedstrijd voor Feyenoord in 15 jaar
De Nederlandse landskampioen treedt voor het eerst sinds het seizoen 2002/2003 nog eens aan in de groepsfase van de Champions League. Voor hun tegenstander Manchester City is het al de zesde kwalificatie op rij. Beide clubs stonden nooit eerder tegenover elkaar. Zowel City als Feyenoord staan in eigen land momenteel aan kop in het klassement en wonnen hun wedstrijd van afgelopen weekend overtuigend. Gaat de ploeg van Rode Duivels De Bruyne en Kompany op dat elan verder of is het Feyenoord die met de punten gaat lopen?

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Mario Been. Aad de Mos en Marc Degryse zitten aan de analistentafel bij Tom Coninx. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers